MEMBRES

Lemur compta amb una àmplia xarxa de membres. Equips especialitzats es formen d’acord amb els coneixements requerits en cada projecte.

Benedetta Rodeghiero

Social Trigger

Arquitecta (IUAV-Venice, 1999);
PhD in Architectural Design (UPC, 2008)

És investigadora independent en resiliència post desastre i disseny participat. Professora d’Urbanisme i Projectes a la Ear-URV (2014-2017) i a la Etsab-UPC (2009-2014); professora invitada a Itàlia, Portugal, Dinamarca, Xile, Mèxic. Gràcies als seus tres fills, des de 2007 explora cos i espai combinant Awareness Through the Body, Seitai i educació activa. Caminar descalça és la seva filosofia de vida. A barefoot walking is her way of life.

Chiara Buffa

Preserver

Arquitecta (IUAV-Venice, 2003);
Máster Investigació en urbanisme (UPC, 2012)

Fundadora de Living Devices lab (2008) s’ha dedicat a explorar estratègies per el reconeixement, la cura i la regeneració de les components més fràgils de l’entorn, com els paisatges aquàtics, els fragments residuals de natura a la ciutat, la biodiversitat, treballant entre Catalunya e Itàlia.
Creu que el contacte profund amb la naturalesa és una exigència fonamental per el nostre cos i sempre que pot s’escapa de la ciutat.

Raquel Joglar

Upholding

Arquitecta (ETSAB-UPC, 2017)

Inquieta per l’accés a l’habitatge com a dret fonamental, ha enfocat els seus estudis en aquesta direcció, apostant per l’aprofitament dels espais infrautilitzats de la nostra ciutat. Apassionada per la música i la comunicació sense condicionaments, considera que una nova consciència és imperativa per a continuar.

Marco Terranova

Social Linker

Arquitecte (IUAV-Venice, 1999);
Fuster

Ha dedicat tota la seva vida professional a temes vinculats amb el disseny sostenible a través de projectes, obres i activitats educatives. Dissenya i construeix amb fusta i materials naturals, sovint mitjançant un procés participat de “dissenyar fent”. Ha desenvolupat una actitud orientada a solucionar problemes gràcies a obres intensives a Itàlia i a l’estranger (París, Barcelona, Amsterdam, Stuttgart, Burkina Faso). El 2016 co-funda Todo, un col·lectiu d’arquitectes i artesans, dedicat a processos i accions de regeneració urbana.

Teresa G. Valenzuela

Body explorer

Ballarina&Coreògrafa (Institut del Teatre-BCN); Educadora Social (UB-Barcelona);
Trainer (Pere Tarrés Foundation). Instructora (Pere Tarrés Foundation)

Viu i experimenta amb el seu cos. Educadora i formadora (Educació Social, UB; Direcció de Lleure, Fundació Pere Tarrés), ballarina i coreògrafa (Institut del Teatre), mare, combina anatomia experiencial, Feldenkrais, Awareness Through the Body, contact improvisation, Aikido, embodiment, educació viva. Treballa en projectes que tenen una dimensió educativa i d’acompanyament a través del cos.

Felipe Gómez

Multitasking

Arquitecte (ETSAB-UPC, 2017)

Especialment interessat per la
rehabilitació i el canvi d’ús d’edificis i infrastructures, sempre buscant apropar l’escala humana a les grandes construccions que habitem. Vivint dins de la història de cada lloc, posant en contacte lo social amb lo cultural.

Elena Gimeno

Facilitator

Arquitecta (ETSALS-Barcelona, 2010);
Light Designer (UPC School, 2012)

Exerceix experimentant amb la interacció entre llum, espai i persones entre Galicia i Catalunya. Inquieta i molt activa, ha participat en diversos workshops d’autoconstrucció i processos participatius de regeneració urbana a nivell nacional i internacional. Gestiona, dissenya i coordina projectes aplicant el mètode Livingston, basat en una serie de tècniques participatives que permeten definir col·lectivament tant les necessitats i desitjos dels usuaris com la solució arquitectònica que millor els resolt.

Altres membres:

Ross Pérez (Catalunya)

Jordi Marfà (Catalunya)

Edgar Alberto Torres (Cusco)
Ania Bech (Catalunya)

Silvia Bassanese (Aberdeen)

Fernando Flores (Santiago de Chile)

Angelica Álvarez (Querétaro)

Han col·laborat:

Ricardo Montoya

Zeynep Birgonul
Lorena Andreea Mocan

CONSELL ASSESSOR

Una xarxa d’experts i professionals dona suport i enriqueix la nostra feina:

Sergio Pratali Maffei

SOCIS

Col·laborem de forma permanent amb:

V&BA estudio, TODO, Senzastudio, Woodvibrations

Hem col·laborat amb:

Si tens qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.